Trump skal muligvis genoverveje muren

Trump skal muligvis genoverveje muren

Jeffrey (Jeff) Lane FlakeTandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud på pengene: Hvad er det næste for Neera Tandens nominering Manchin til at modsætte sig Bidens valg af Neera Tanden MERE (R-Ariz.) Sagde torsdag, at mens republikanske lovgivere er forenet med præsident Trump om grænsesikkerhed, kan præsidenten muligvis overveje sine planer om simpelthen at bygge en massiv mur langs grænsen mellem USA og Mexico.

I stedet sagde Flake på “Fox & Friends”, at præsidenten og republikanerne i Kongressen først skal kortlægge, hvordan en sikker sydlig grænse vil se ud, og erkende, at en solid mur måske ikke er den mest gennemførlige mulighed.

”Jeg tror, ​​at præsidenten og os alle deler det samme mål: at have en sikker grænse,” sagde han. “Og hvad vi skal gøre er at sige: ‘Hvad betyder det? Hvor har vi brug for hegn, hvor har vi brug for sensorer, hvor har vi simpelthen brug for overvågning for at få en sikker grænse?'”

”Det er målet,” tilføjede Flake, der er klar til genvalg næste år. “For ikke bare at opfylde et kampagneløfte om en mur.”

Trump har behandlet Flake som en politisk fjende lige siden senatoren offentliggjorde en kritisk bog om ham. Præsidenten har twitret støtte til en af ​​Flakes primære udfordrere, Kelli Ward, og angiveligt mødt med to andre republikanere, der måske hopper ind i løbet, da han besøgte Phoenix tirsdag.

“Jeg elsker den store delstat Arizona. Ikke en fan af Jeff Flake, svag ved kriminalitet og grænser!” Trump tweeted Onsdag.

Flake har på sin side nedtonet kritikken fra præsidenten, selvom hans kolleger i senatet har samlet sig til hans forsvar.

Som præsidentkandidat lovede Trump at opføre en massiv mur, der strakte sig længden af ​​USAs sydlige grænse som et bolværk mod illegal indvandring og narkotikahandel.

Men dette forslag står over for flere forhindringer, herunder omkostninger og geografiske barrierer.

”Det giver ikke mening i visse områder, bestemt ikke i Arizona,” sagde Flake. “Jeg vil meget gerne vise præsidenten disse områder.”

Trump har været fast i sit løfte om at bygge muren, skønt han har indrømmet, at hegn eller overvågningsværktøjer i nogle områder ville være mere passende end en solid mur.

Flakes kommentarer kom to dage efter, at Trump truede med at lukke regeringen over finansiering til grænsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *