Trump angriber GOP-lovgivere som en del af ‘politisk strategi’

Trump angriber GOP-lovgivere som en del af ‘politisk strategi’

Lindsey Olin Graham Progressiv støtte bygger til udvidelse af lavere domstole McConnell støtter Garland for justitsadvokat Senat GOP-kampagnechef samtaler strategi med Trump MERE (RS.C.) foreslog torsdag, at præsident Trumps angreb på GOP-lovgivere er en del af hans politiske strategi.

”Trump tager en politisk beslutning her for at være præsident, lytte til generalerne og gå tilbage til sin base og fyre dem op og lægge pres på senatet og huset for at gøre de ting, han ønsker,” sagde Graham til den konservative radiovært Hugh Hewitt som svar på et spørgsmål om CNN-anker Don Lemon, der kalder præsidenten “uhængt” og “smålig”.

“Han er ikke den første præsident, der bruger mobbepredikstolen til at forsøge at skubbe landet i en bestemt retning eller at holde sin base om bord.”

Graham sagde, at Trump tager en bevidst beslutning om at lade sin base vide, “at når jeg sagde, at jeg vil bygge muren, mente jeg at bygge muren.”Addison (Mitch) Mitchell McConnellMcConnell bakker Garland for advokat general Trump for at deltage i privat tilbagetog fra RNC-donoren Patriot Party eksisterer allerede – det er demokraterne MERE og Lindsey Graham og andre, ”sagde Graham.

“Kongressen er meget upopulær, især hos den republikanske base, så der er intet uhindret ved det. Det er en politisk strategi, som jeg ikke er så sikker på, er smart, men det er en meget gennemtænkt strategi. Der er ikke noget skørt ved det.”

Trump er gået efter senatens majoritetsleder Mitch McConnell (R-Ky.) Flere gange på Twitter.

Torsdag tweetede han, at det eneste problem, han har med republikaneren i Kentucky, er at han undlod at ophæve og erstatte ObamaCare efter at have talt om det i syv år.

En New York Times-rapport tidligere på ugen sagde, at Trump og McConnell ikke havde talt i uger, og McConnell havde sagt privat, at han ikke er sikker på, om Trump kan komme sig efter en lang række kontroverser.

Trump målrettede tidligere på denne måned også Graham over South Carolina-senatorens kritik af præsidentens reaktion på de voldelige sammenstød ved et hvidt supremacistmøde i Charlottesville, Va.

”Reklame, der søgte Lindsey Graham, sagde fejlagtigt, at jeg sagde, at der er moralsk ækvivalens mellem KKK, nynazister og hvide overherredømme og mennesker som fru Heyer. Sådan en modbydelig løgn. Han kan bare ikke glemme sin valgkonkurrence. Folkene i South Carolina vil huske! ” Trump tweetede tidligere på denne måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *