Senatskomiteen skal stemme om frigivelse af Fusion GPS-vidnesbyrd

Senatskomiteen skal stemme om frigivelse af Fusion GPS-vidnesbyrd

Senatets retsvæsenskomité vil stemme om, hvorvidt udskrifterne af en lukket høring med medstifteren af ​​firmaet, der bestilte det kontroversielle dossier om præsident Trump, frigives.

“Det kræver en afstemning i udvalget for at gøre det, men jeg formoder, at de vil blive frigivet,” formand for retsudvalget Chuck Grassley Chuck GrassleyDurbin: Garland får sandsynligvis bekræftelsesafstemning i næste uge Garland siger, at han ikke har drøftet Hunter Biden-sagen med præsident LIVE COVERAGE: Senatet er klar til at overveje Garland for AG MERE (R-Iowa) sagde på et rådhusmøde i Mount Ayr, Iowa onsdag, rapporterede The Washington Examiner.

Glenn Simpson, hvis oppositionsforskningsfirma Fusion GPS bestilte dossieret, blev afhørt i en hørt lukket dør tirsdag om finansieringen og kilderne bag dossieret.

Dossieret, oprettet af den tidligere britiske spion Christopher Steele, indeholdt frimodige oplysninger om forbindelser mellem Trump og Rusland, meget af det ubekræftet.

Grassley sagde, at processen med at frigive Simpsons vidnesbyrd ville være lang, og Simpson og hans advokat skulle modtage en kopi af vidnesbyrdet, før det kunne offentliggøres.

“Det tager lang tid for domstolsreporteren at gøre det klar til at gå, men vi bliver nødt til at give det til dem, før det, du spørger mig om, kan gøres,” sagde senatoren og tilføjede, at han forudsiger udvalget vil stemme for at frigive udskriften.

“Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke ville. Men jeg vil ikke sige det, fordi jeg aldrig har gjort det – i alle de år, jeg har været i kongressen, har jeg kun været formand for to komiteer, jeg har aldrig gennemgået denne proces før. Så jeg vil ikke besvare dit spørgsmål, før jeg får et fast grundlag for, hvad præcedensen er, “sagde han.

Fusion GPS blev oprindeligt brugt af republikanerne til at grave oppositionsforskning på Trump under partiets primærvalg i 2016. Efter primæren blev firmaet betalt af demokrater for at fortsætte forskningen.

Komiteen er et af flere kongrespaneler, der undersøger russiske bestræbelser på at blande sig i præsidentvalget og mulige bånd mellem Trump-kampagnen og Kreml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *