Dems vil forsøge at opløse Trumps vælgerbedrageri i must-pass bill

Dems vil forsøge at opløse Trumps vælgerbedrageri i must-pass bill

Senatets mindretalsleder Charles Schumer (DN.Y.) advarer om, at demokrater vil forsøge at bruge et lovforslag, der skal til for at opløse administrationens valgsvindelskommission, hvis præsidenten ikke afslutter det først.

”Hvis præsidenten virkelig vil vise, at han afviser den hvide supremacistiske bevægelses diskrimineringsagenda, vil han ophæve den bekendtgørelse, der oprettede denne kommission,” skrev Schumer i et mellemstort indlæg.

Han tilføjede, at hvis Trump ikke griber ind, “skulle Kongressen forbyde dens drift gennem et af de lovgivende køretøjer, der skal passeres i september.”

Kongressen vender tilbage til Washington efter Labor Day for at stå over for en dagsorden i september fyldt med deadlines, herunder finansiering af regeringen og hævning af gældsloftet. Republikanere har brug for demokratiske stemmer for at få lovgivningen gennem senatet.

Schumer opfordrer også til en offentlig høring om stemmerettigheder “hvor eksperter kan diskutere politikker som registrering samme dag samt påstået vælgerbedrageri”, hvor Schumer vil have Kansas udenrigsminister Kris Kobach (R), næstformand for Valgintegritetskommissionen , for at vidne.

Trump oprettede Kommissionen ved bekendtgørelse i maj for at undersøge hans påstande, der blev præsenteret uden bevis, om udbredt vælgerbedrageri i sidste års præsidentvalg. Men det er blevet plaget af retssager og kontroverser, herunder en bredt afvist anmodning om, at stater sender data om vælgerrulle.

Schumer tilføjede torsdag, at opløsningen af ​​panelet har fået ny betydning efter dødbringende vold ved et hvidt supremacistmøde i Charlottesville, Va., Og skrev, at kommissionens handlinger er “ulve i fåretøj.”

“De er en lus. Deres eneste hensigt er at fratrække vælgerne. Dette er, hvordan den rystende mangel på at bruge de rigtige ord og stå op for had i kølvandet på Charlottesville bliver virkelig i form af politik; de er to kanter af samme sværd, “skrev han.

Demokrater og nogle republikanere har været kritiske over for Kommissionen i flere måneder. Snesevis af stater, inklusive mange kontrolleret af republikanere, sagde i sidste måned, at de enten ikke ville videregive oplysninger eller kun give begrænsede data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *