McConnell landets mindst populære politiker

McConnell landets mindst populære politiker

Senatets flertalsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnellGraham, Trump kaster sig sammen for at tale GOP’s 2022-strategi Officerer er klar til at grille over pøbelangreb Tidligere RNC-stol til republikanere på udkig efter nyt Trump-parti: ‘Der er døren’ MERE (R-Ky.) Har den laveste favorabilitetsvurdering af enhver valgt embedsmand med en national profil, ifølge en ny Harvard-Harris meningsmåling, der udelukkende blev leveret til The Hill.

McConnell scorer kun en 19 procent gunstig vurdering i den nationale afstemning, værre end præsident Trump og højttaler Paul RyanPaul Davis RyanEx-Trump stabschef Priebus mullerer Wisconsin guvernør bud I Marjorie Taylor Greene, et glimt af den fremtidige lobbyverden MERE (R-Wis.).

49 procent af de valgte vælgere har et negativt syn på senatets leder. Resten af ​​de adspurgte kendte ikke McConnell eller vidste ikke nok til at have en mening.

McConnell, der ikke er på genvalg indtil 2020, har kun 18 procents jobgodkendelse i Kentucky ifølge en meningsmåling, der blev offentliggjort i denne uge af den venstreorienterede Public Policy Polling.

McConnell er den eneste tilmeldte republikanske valgte embedsmand, der ikke betragtes positivt af et flertal i hans eget parti.

Kun 32 procent af de republikanske respondenter ser McConnell positivt, mens 40 procent har et negativt syn på ham.

Præsident Trump er i mellemtiden 41 procent gunstig og 55 ugunstig, hvor 79 procent af de adspurgte republikanere har et positivt syn på præsidenten.

Vicepræsident Pence er den eneste GOP-valgte embedsmand over vandet på gunstighed, med 44 positive og 42 negative.

Ryan er under vandet og sender en negativ split på 33-47, men han ses positivt af 63 procent af de republikanske respondenter landsdækkende.

En politisk rådgiver for McConnell afviste tallene og bemærkede, at det er typisk for kongresledere at få lidt af succesen med lovgivningsmæssige resultater, men meget af skylden for fiaskoer.

”Nationale godkendelsesnumre er totalt uvæsentlige for kongressens ledelse, der, hvis de udfører deres arbejde godt, får lidt af æren for succeser, men alligevel skulder meget af skylden for mangler,” sagde McConnells politiske rådgiver Josh Holmes til The Hill.

”Der er ingen national kampagne for at forme image af de mænd og kvinder, der hjælper med at lede deres konferencer i Kongressen, og hvis der var, ville det helt sikkert tage tid, energi og ressourcer væk fra dagsordenen og de medlemmer, der vælger dem. Kongresledelse handler ikke om at være populær, det handler ikke om at være bange for at bære skylden for det ofte utaknemmelige job med at gøre en positiv forskel. ”

Bekræftelsen af ​​højesteretsdommer Neil Gorsuch var en stor sejr for McConnell, som blokerede præsident Obamas nominering af Merrick Garland i næsten et år.

Hans største lovgivningsmæssige nederlag var ved ophævelse af ObamaCare, noget der har trukket Trumps vrede.

New York Times rapporterede tirsdag, at Trump slog ud med McConnell i et telefonopkald fra august og rev GOP-lederen for hans manglende tilbagekaldelse af ObamaCare.

Torsdag kritiserede han både McConnell og Ryan og sagde, at de forkastede en mulighed for at hæve gældsloftet.

McConnell har kritiseret, hvad han betragter som “kunstige deadlines” pålagt af Det Hvide Hus, der gør det vanskeligere for ham at flytte lovgivning, og der er rapporter om, at han var dybt frustreret over Trumps reaktion på raceurolighederne i Charlottesville, Va

Trumps jobgodkendelsesvurdering er på det laveste punkt i Harvard-Harris-undersøgelsen, hvor 43 procent af respondenterne godkender og 57 procent misbilliger.

Det er dog langt bedre end GOP som helhed. Det republikanske partis jobgodkendelsesvurdering er 30 procent positiv og 70 procent negativ. Det er et 9-punkts spring for festen siden april. Kun 56 procent af republikanerne er tilfredse med, hvad partiet har opnået med sine flertal i huset og senatet.

Det demokratiske parti har en godkendelsesvurdering på 42 procent, hvor 48 procent misbilliger. Halvfjerds procent af demokraterne siger, at de er tilfredse med det job, deres parti udfører.

“Trump og McConnell ser ud til at være låst inde i en dødsspiral,” sagde Harvard-Harris meddirektør Mark Penn. ”Hvis republikanerne ikke forener sig med Trump og forener sig imellem i skattereformen, kan de blive udsat for store tab i betragtning af disse tal.”

Trump forstærkes af den godkendelsesgrad på 53 procent, han vinder for sin håndtering af økonomien.

Mens 59 procent af vælgerne siger, at landet som helhed er på det forkerte spor, siger de fleste, at økonomien er på det rette spor med en margin på 47-35. 64 procent ser økonomien som stærk.

På spørgsmålet, om Trump skulle få kredit for de nuværende økonomiske forhold, sagde 45 procent ja, 14 procent sagde nej og 40 procent var neutrale.

”Enhver anden præsident ville have haft skyhøje tal med disse vurderinger på økonomien, og de fleste er endda villige til at give ham kredit for forbedringen,” sagde Penn.

”Trump har stabiliseret sig ved sin base, men er fortsat langt under 50 procent i støtte, og det tilskynder politikere til at angribe ham,” sagde han. ”Et flertal af mænd og hvide vælgere godkender dog det job, han udfører, mens derimod næsten 9 ud af 10 afroamerikanske vælgere ikke godkender det job, han udfører. Og mens der er bred modvilje mod især hans kvinder og hans måde at styre på, godkender et flertal af vælgerne det job, han har udført med job og økonomi. ”

McConnells ratings svarer til dem fra den tidligere strategist i Det Hvide Hus, Stephen Bannon, der får en 17 procent gunstig rating.

Senatets mindretalsleder Charles SchumerChuck SchumerLovbrugere foreslår udkast til lovforslag om oprettelse af Capitol-optøjer, The Hill’s Morning Report – Præsenteret af AIDS Institute – COVID-19 redningsregning en enhedstest for Dems OVERNIGHT ENERGY: USA genoptager officielt Paris-klimaaftalen | Biden Energy Dept beordrer grundig gennemgang af Trumps energiregler Texas elnet var ‘sekunder og minutter’ fra total fiasko, siger embedsmænd MERE (DN.Y.) er 28 procent gunstig og 34 ugunstig, hvor demokrater ser ham positivt med en 2-til-1-margin.

House Minority Leader Nancy Pelosi (R-Calif.) Posterer en negativ splittelse på 31-47, men ses positivt af et flertal af demokrater.

Sen. Bernie SandersBernie SandersOn The Money: Neera Tandens nominering i fare efter tre GOP-nej | Trump raser efter SCOTUS-regler om økonomiske optegnelser.Tandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud, Asiatiske Stillehavsamerikanske Caucus opfordrer senatorer til at bekræfte Tanden MERE (IV) forbliver den mest populære politiker i landet og er den eneste nationale figur i afstemningen, som et flertal af vælgerne ser positivt på.

Onlineundersøgelsen af ​​Harvard-Harris Poll blandt 2.263 registrerede vælgere blev gennemført den 17. – 22. august. Partisanopdelingen er 37 procent demokrat, 31 procent republikaner, 29 procent uafhængig og 3 procent anden.

Harvard-Harris Poll er et samarbejde mellem Harvard Center for American Political Studies og The Harris Poll. The Hill vil arbejde sammen med Harvard-Harris Poll i løbet af 2017.

De fulde afstemningsresultater vil blive offentliggjort online senere på ugen. Undersøgelsen fra Harvard – Harris Poll er en online prøve hentet fra Harris Panel og vægtet for at afspejle kendt demografi. Som en repræsentativ online prøve rapporterer den ikke et sandsynlighedsinterval.

– Denne historie blev rettet kl. 16.09 for at afspejle, at senator McConnell er klar til genvalg i 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *