Collins træffer beslutning om guvernørens bud inden udgangen af ​​september

Collins træffer beslutning om guvernørens bud inden udgangen af ​​september

Susan Margaret CollinsOvernight Health Care: USA overgår en halv million COVID dødsfald | Huspanel fremskynder Bidens .9T COVID-19-støtteregning | Johnson & Johnson klar til at give doser til 20 millioner amerikanere inden udgangen af ​​marts On The Money: Neera Tandens nominering i fare efter tre GOP-nej | Trump raser efter SCOTUS regler om økonomiske poster. Tandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud vil tage en beslutning om, hvorvidt de skal køre for guvernør i Maine inden udgangen af ​​september.

Collins fortalte WCSH, at hun stadig overvejede, om hun skulle blive i Senatet, og håbede på at drøfte beslutningen med familie og rådgivere i næste uge.

“Jeg havde mange mennesker, der sagde, at vi virkelig har brug for dig i senatet, din stemme er vigtig for Maine og nationalt. På den anden side har jeg folk, der kommer op til mig hver dag og siger, at vi har brug for stærkt lederskab i Augusta, en der kan arbejde med demokrater og republikanere, ”fortalte hun Maine-tv-stationen.

Collins er ikke klar til genvalg til sit senatsæde indtil 2020. Hun bliver nødt til at fratræde sit sæde, hvis hun løb som guvernør og vandt, et skridt der kunne gøre det muligt for GOP-regering Paul LePage, der er tidsbegrænset, at vælge sin efterfølger.

Som en af ​​senatets mest moderate republikanere har Collins været i centrum for kammerets handling i år – sammen med GOP Sens. Lisa MurkowskiLisa Ann MurkowskiRomney vil modsætte sig Tandens udnævnelse til at lede OMB Trump-McConnell kløft splitter GOP-donorer Klimamuligheden gemmer sig i almindeligt syn MERE (Alaska) og John McCainJohn Sidney McCainTrump-McConnell kløft deler GOP-donorer i Arkansas-statssenator siger, at han forlader det republikanske parti The Hill’s Morning Report – Biden om COVID-19: Næste år vil amerikanerne have ‘det bedre’ MERE (Ariz.) For at blokere det “tynde” ObamaCare-ophævelsesforslag – og er klar til at have en indflydelsesrig rolle i Kongressens faldkampe.

Collins sagde, at hun har diskuteret et potentielt bud på statens øverste kontor siden kort efter at hun vandt genvalg til senatet i 2014 og tilføjede, at rollen ville være mere “hands on”.

Men hun bemærkede, at hendes arbejde i Senatet, især hendes forsøg på at arbejde med demokrater, “er meget vigtigt, måske vigtigere end nogensinde på nogle måder.”

En kilde fortalte en separat Maine tv-station, WMTV, at Collins nu læner sig mere mod at køre for guvernør, end hun var tidligere om sommeren. Men en talskvinde for Colllins bestred det og sagde, at hun hverken er tættere eller længere væk fra at træffe en beslutning.

Collins, der løb for guvernør i 1994 og tabte for nu-Sen. Angus KingAngus KingNy regel ryster Senatets væbnede tjenester underudvalg Senatorer, anklagerhold kæmper for at skære aftale om vidner Senatorer viser tegn på træthed den tredje dag i Trump-retssagen MERE (I), har tegnet spekulationer om en potentiel 2018-regeringskørsel i årevis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *