Da jeg døde, var det ligegyldigt, hvem der reddede mit liv

Da jeg døde, var det ligegyldigt, hvem der reddede mit liv

Ladda (Tammy) Tammy Duckworth LIVE-DÆKNING: Senatet skal overveje Garland til AG Biden, lovgivere markerer John Lewis 81-årsdag: ‘Må vi fortsætte hans mission’ Senatrepublikanere målretter demokrater over skolegenoptagelser i ny kampagne MERE (D-Ill.) På torsdag tilskyndede kongressmedlemmer til at modstå enhver indsats fra Det Hvide Hus for at gå videre med et foreslået forbud mod transgendertropper, der tjener i militæret, og sagde, at det ikke betyder noget, om en soldat var “homoseksuel, lige, transgender, sort, hvid eller brun, “og at en sådan foranstaltning ville være” forstyrrende “og” kontraproduktiv. “

”Da jeg blødte ihjel i min Black Hawk-helikopter, efter at jeg blev skudt ned, var jeg ligeglad med, om de amerikanske tropper, der risikerede deres liv for at redde mig, var homoseksuelle, lige, transseksuelle, sorte, hvide eller brune. Alt, hvad der betyder noget, var at de ikke efterlod mig, ”sagde Duckworth i erklæringen, næsten identisk med en tidligere, der blev udsendt tilbage i juli, da Trump først meddelte forbuddet.

Duckworth opfordrede medlemmer fra begge parter til at modsætte sig lovgivningen. ”Hvis præsidenten vedtager dette forbud, som vil skade vores militære beredskab, skal de demokratiske og republikanske kongresmedlemmer, der er imod denne diskrimination, vedtage lovgivning, der forhindrer den i at træde i kraft,” sagde hun.

Duckworth, en pensioneret oberstløjtnant i den amerikanske hær, mistede begge ben, da en raketdrevet granat skød helikopteren ned, som hun styrede over Irak i 2004. Hun kaldte tidligere forbuddet “syge” i betragtning af rapporter om, at Trump havde undviget udkastet i løbet af Vietnam-krigen.

Det foreslåede forbud, som Trump annoncerede på Twitter i juli, kom til overraskelse for både lovgivere og militære embedsmænd, hvoraf flere offentligt kritiserede forslaget. Det Hvide Hus har efter sigende truffet forberedelser til at coache Pentagon om gennemførelsen af ​​politikken, der har trukket toparts tilbageslag.

Duckworth sagde, at enhver, der er egnet til at tjene, burde have lov til det. ”Alt andet er ikke kun diskriminerende, det er forstyrrende for vores militær, og det er kontraproduktivt for vores nationale sikkerhed,” sagde hun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *