GOP overrasket over Trumps verbale bomber

GOP overrasket over Trumps verbale bomber

Præsident Trumps offentlige kampe med senatets majoritetsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnellGraham, Trump kaster sig sammen for at tale GOP’s 2022-strategi Officerer er klar til at grille over pøbelangreb Tidligere RNC-stol til republikanere på udkig efter nyt Trump-parti: ‘Der er døren’ MERE (Ky.) Og andre republikanere gør det bare hårdere at flytte hans dagsorden, siger GOP-hjælpere, strateger og tidligere senatorer.

Republikanerne siger, at de hårde følelser mellem Det Hvide Hus og senatets leder kun vil komplicere opgaven med at gennemføre skattereform, holde regeringen finansieret og hæve gældsloftet – tre øverste punkter på efterårets dagsorden.

”Det gør det meget vanskeligere åbenlyst. Det er meget lettere, når du har alle på samme side i samme båd og trækker i samme retning, ”sagde tidligere senator Judd Gregg (RN.H.), en spaltist for The Hill, der var rådgiver for McConnell, da han tjente i senatet.

En tidligere senatrepublikansk ledelsesassistent sagde, at Trump kun fremmedgør allierede ved at slå dem ud over Twitter.

”Hver gang præsidenten går på en Twitter-rant, fremmedgør han enten folk, hvis stemmer han har brug for, spilder tid, der skal bruges på at opbygge en offentlig sag for hans politik, eller giver demokrater noget at hamre,” sagde kilden.

Trump sprængte torsdag McConnell for ikke at have vedtaget senatets ObamaCare-ophævelsesforslag og for ikke at handle hurtigere på lovgivning for at hæve gældsloftet.

”Det eneste problem, jeg har med Mitch McConnell, er, at efter at have hørt Repeal & Replace i 7 år, mislykkedes han! Det skulle ALDRIG være sket! ” præsidenten postede på Twitter.

Han hævdede også, at McConnell og højttaler Paul RyanPaul Davis RyanEx-Trump stabschef Priebus mullerer Wisconsin guvernør bud I Marjorie Taylor Greene, et glimt af den fremtidige lobbyverden MERE (R-Wis.) Savnede muligheden for at vedhæfte lovgivning, der hævede gældsgrænsen, til et populært lovforslag, der reformerer Department of Veterans Affairs.

I Det Hvide Hus svarede pressesekretær Sarah Huckabee Sanders skarpt på et spørgsmål om Sen. Bob CorkerRobert (Bob) Phillips Corker Det er tid for Bidens Cuba GOP-lovgiver tålmodighed løber tyndt med Trump-taktik Tidligere GOP-senator: Republikanerne kan ikke lade Trumps ‘hensynsløse’ krav efter valget stå MERE‘s (R-Tenn.) nylige bemærkninger, der rejser spørgsmål om Trumps stabilitet. Hun kaldte det en latterlig og uhyrlig erklæring.

Senatrepublikanere er overraskede over, at Trump er så fokuseret på at kaste bomber på medlemmer af hans eget parti, selvom administrationen arbejder tæt sammen med GOP-ledere om skattereform.

”Det Hvide Hus-personale, som Trump har omkring sig, synger fra den samme side som McConnell, hvilket er, at vi har fælles lovgivningsmæssige mål, og vi arbejder på at nå dem,” sagde den tidligere senat GOP-leder. “Alt er opstillet ret godt bortset fra Twitter.”

Faktisk udsendte Det Hvide Hus en erklæring onsdag eftermiddag, der insisterede på, at Trump og McConnell “forbliver forenede om mange fælles prioriteter, herunder middelklasses skattelettelser, styrkelse af militæret, opførelse af en sydlig grænsevæg og andre vigtige spørgsmål.”

Det gentog stort set en erklæring fra McConnells kontor tidligere på dagen, der hævdede, at præsidenten og lederen “har været og fortsætter med at være i regelmæssig kontakt om vores fælles mål.”

Men den enhed, der blev præsenteret af Det Hvide Hus og McConnells pressekontorer onsdag, blev sprængt ud af vandet af Trumps bombe-tweets.

Han syntes at reagere på en eksplosiv historie offentliggjort tirsdag af The New York Times, der rapporterede, at McConnell udtrykte tvivl over for venner og allierede om Trumps evne til at redde sit præsidentskab.

Sen. Lindsey GrahamLindsey Olin GrahamGraham, Trump kaster sig sammen for at tale GOP’s 2022-strategi Denne uge: Huset skal stemme om Bidens .9 billioner koronavirusregning Garland forventes at blive Byens AG efter højesterets hold MERE (RS.C.) sagde torsdag, at Trump bliver for fanget i at reagere på mediehistorier og opfordrede ham til at ignorere negative historier og i stedet fokusere på hans dagsorden.

”Stop med at se kabel-tv, og ved du, kom op med en dagsorden, og hold dig til den,” fortalte Graham den konservative talkshow-vært Hugh Hewitt.

På samme tid sagde Graham, at han forstod, hvorfor Trump fortsat er frustreret, og han foreslog, at præsidenten brugte en strategi for at kritisere kongressens ledere for at blødgøre sin base.

”I syv år lovede vi at ophæve og erstatte. Du kan bare ikke komme videre og sige okay, ja, vi prøvede vores bedste, når vi ikke har gjort det, ”sagde han.

På trods af modvinden skabt af spændinger mellem Trump og McConnell håber republikanerne, at der er nok underliggende enhed til at gennemføre skattereformen i efteråret.

”Jeg tror, ​​de er stadig på vej til at gennemføre skattereform,” sagde Gregg. ”Disse fyre er professionelle. De ved, at de skal få det gjort for politisk overlevelse, og det er det, de lovede at gøre, så jeg tror, ​​de vil gøre det. ”

Samtidig skaber de seneste træfninger scenen for mere fingerpegning, hvis skattereform eller andre lovgivningsinitiativer skulle spore ud.

“I øjeblikket ser det ud til, at vi har en debat om, hvem der er skyld i, hvad der endnu ikke er sket,” sagde James Wallner, en tidligere længe fungerende assistent i GOP.

Andre republikanere var enige om, at Trump ser ud til at oprette McConnell og senatet som syndebukke, hvis hans andre højeste prioriteter mislykkes.

“Det er næsten som om han allerede har givet op,” sagde den tidligere senat GOP-ledelsesassistent om Trump og kaldte sine angreb på republikanske senatorer “uforklarlige”, fordi de er de mennesker, han har brug for for at passere hans dagsorden. ”

Præsidentens gentagne sammenstød med GOP-ledere og andre medlemmer af Kongressen har undermineret republikanske lovgiverees tillid til præsidentens loyalitet, og om det er værd at afgive hårde politiske stemmer for at hjælpe hans dagsorden.

I sidste ende eroderer det deres arbejdsforhold og lægger mere pres på McConnell og Ryan for at samle støtte til nøgleregninger uden betydelig hjælp fra Trump.

”En dag afgiver hr. Trump udtalelser, der er imponerende, og den næste dag gør han ting, der ikke er imponerende,” sagde rep. Walter Jones (RN.C.), der stemte imod House ObamaCare-ophævelsesforslaget.

”Hvis du lægger en politikregning på skrivebordet på præsidenten, ville jeg blive overrasket, hvis han ikke ville underskrive den, men det kan være, at du bliver nødt til at få regningen til hans skrivebord alene og ikke ved hjælp af præsidenten, ”sagde han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *