Fokuser på orkan, gør ikke den samme fejl, Bush gjorde

Fokuser på orkan, gør ikke den samme fejl, Bush gjorde

Sen. Chuck GrassleyChuck GrassleyDurbin: Garland vil sandsynligvis få bekræftelsesafstemning i næste uge Garland siger, at han ikke har drøftet Hunter Biden-sagen med præsident LIVE COVERAGE: Senatet er klar til at overveje Garland for AG MERE (R-Iowa) bad fredag ​​præsident Trump om at holde fokus på håndtering af orkanen Harvey og advarede ham om ikke at gentage tidligere præsident George W. Bushs fejl under orkanen Katrina.

@realDonaldTrump #orkan hold øje med orkanen Harvey gør ikke den samme fejl, som Pres Bush lavede Katrina, ”tweetede Grassley.

Orkanen Harvey, som forventes at ramme Texas fredag ​​eller lørdag, kan medføre op til 35 tommer regn og forårsage oversvømmelse ved kysten på op til 10 fod. Mens han stadig er en kategori 2, vil Harvey sandsynligvis styrke sig til kategori 3-orkan, når den rammer lossepladsen, den første storm, der rammer USA siden 2005.

Bush kom under skud for sin håndtering af orkanen Katrina under sit formandskab. Bush havde været på ferie under katastrofen, og lokale embedsmænd var ikke forberedt på den skade, der hærgede Louisiana-kysten. Den langsomme reaktion spillede en vigtig rolle i, at Bushs godkendelsesvurderinger faldt betydeligt i hans anden periode.

Trump tog til Twitter fredag ​​morgen for at dele en række tanker, men ingen relaterede til den forestående orkan.

Han klagede over demokrater, der blokerede lovgivningen, pralede af, at få administrationer har gjort så meget som hans, kritiserede “falske nyheds” -dækningen af ​​hans stabschef John Kelly og angreb republikanske sen. Bob CorkerRobert (Bob) Phillips Corker Det er tid for Bidens Cuba GOP-lovgiver tålmodighed løber tyndt med Trump-taktik Tidligere GOP-senator: Republikanerne kan ikke lade Trumps ‘hensynsløse’ krav efter valget stå MERE (Tenn.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *