Corker roser Trumps træk på Venezuela midt i spytten

Corker roser Trumps træk på Venezuela midt i spytten

Robert (Bob) Phillips Corker Det er tid for Bidens Cuba GOP-lovgiver tålmodighed løber tyndt med Trump-taktik Tidligere GOP-senator: Republikanerne kan ikke lade Trumps ‘hensynsløse’ krav efter valget stå MERE (R-Tenn.) Roste fredag ​​Trump-administrationens nye sæt økonomiske sanktioner mod Venezuela midt i en løbende ordkrig med præsident Trump.

“Jeg værdsatte den detaljerede orientering, jeg modtog fra vicepræsident Pence i morges, og bifalder Trump-administrationen for at have stået sammen med det venezuelanske folk,” sagde Corker, formand for senatets udenrigsrelaterede komité, i en erklæring.

“Jeg ser frem til at arbejde sammen med dem for at undersøge yderligere politiske muligheder i den nærmeste fremtid.”

En højtstående embedsmand fra Trump-administrationen sagde, at sanktionerne, der blev meddelt fredag, er et forsøg på at blokere det sydamerikanske land i at få adgang til amerikanske finansmarkeder i lyset af præsident Nicolás Maduros “likvidation af den venezuelanske økonomi.”

Corker ros af de amerikanske sanktioner kommer som midt i en verbal kamp mellem ham og Trump.

Tennessee-senatoren udløste tilbageslag fra Trump, da han smækkede præsidentens reaktion på den racistisk belastede vold i Charlottesville, Virginia, tidligere på denne måned.

“Jeg tror, ​​der skal ske nogle radikale ændringer. Præsidenten har endnu ikke … været i stand til at demonstrere stabiliteten eller noget af den kompetence, han har brug for at demonstrere for at få succes, og vi har brug for, at han er vellykket, ”sagde Corker.

Pressesekretær i Det Hvide Hus, Sarah Huckabee Sanders, forsvarede præsidenten torsdag under den første pressemøde i uger og sagde om Corker’s kommentarer: “Jeg synes, det er en latterlig og skandaløs påstand og værdiggør ikke et svar fra dette podium.”

Trump udsendte sit eget angreb på Corker og tweetede fredag, at senatoren privat havde spurgt ham, om han skulle stille op til genvalg næste år.

Corker er ikke den eneste republikaner, som præsidenten har målrettet mod denne uge.

Trump flængede senatets majoritetsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnellGraham, Trump kaster sig sammen for at tale GOP’s 2022-strategi Officerer er klar til at grille over pøbelangreb Tidligere RNC-stol til republikanere på udkig efter nyt Trump-parti: ‘Der er døren’ MERE (R-Ky.) Og House Speaker Paul RyanPaul Davis RyanEx-Trump stabschef Priebus mullerer Wisconsin guvernør bud I Marjorie Taylor Greene, et glimt af den fremtidige lobbyverden MERE (R-Wis.) I et tweet om gældsloftet torsdag.

John Sidney McCainTrump-McConnell kløft deler GOP-donorer i Arkansas-statssenator siger, at han forlader det republikanske parti The Hill’s Morning Report – Biden om COVID-19: Næste år vil amerikanerne have ‘det bedre’ MERE og Jeff FlakeJeffrey (Jeff) Lane FlakeTandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud på pengene: Hvad er næste for Neera Tandens nominering Manchin til at modsætte sig Bidens valg af Neera Tanden MERE uden at navngive dem på et stævne i Phoenix tirsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *