GOP-senator er vært for rådhus for publikum på 54

GOP-senator er vært for rådhus for publikum på 54

Senator Pat Toomey (R-Pa.) Holder et tv-rådhus med kun 54 personer næste torsdag. Senatoren er under pres for at stille spørgsmål fra vælgere.

Rådhuset, der vil blive afholdt i byen Bethlehem, vil have plads til 30 generelle adgangsdeltagere og 24 pladser vil være forbeholdt Lehigh Valley Demokratiske og Republikanske grupper, Toomeys personale og den lokale PBS-station, der udsender begivenheden, fortalte Philly.com fredag .

”Siden jeg blev medlem af senatet i 2011, har jeg deltaget i mere end 70 rådhaller og andre offentlige fora, så jeg kan engagere mig direkte med mine vælgere om de emner, der overvejes af senatet, og som betyder mest for dem,” sagde Toomey i en erklæring til tv-stationen.

Rådhuset kommer i løbet af en sommer, hvor kontroversielle emner ofte overhaler rådhuse, der holdes af andre republikanske kongresmedlemmer. Lovgivere har været udsat for improviserede spørgsmål vedrørende præsident Trump og sundhedspleje.

Andre lovgivere har taget varme for ikke at have rådhuse, mens de er hjemme i deres distrikter.

Det GOP-ledede senat undlod sidste måned at opfylde et syv-årigt kampagneløfte om at ophæve og erstatte ObamaCare, et emne, der sandsynligvis vil komme op ved Toomeys begivenhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *