Trump bruger magt til at ‘forsvare racisme’

Trump bruger magt til at ‘forsvare racisme’

Bernie SandersOn The Money: Neera Tandens nominering i fare efter tre GOP-nej | Trump raser efter SCOTUS-regler om økonomiske optegnelser.Tandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud, Asiatiske Stillehavsamerikanske Caucus opfordrer senatorer til at bekræfte Tanden MERE (I-Vt.) Smækkede præsident Trumps benådning af tidligere sheriff Joe Arpaio fredag ​​og sagde, at Trump brugte sin tilgivende magt til at “forsvare racisme.”

”Ved at benåde Sheriff Arpaio har Trump igen gjort det klart, at han vil bruge præsidentskabets beføjelser til at forsvare racisme og diskrimination,” skrev Sanders i et tweet.

Sanders sluttede sig til andre til venstre, der har sprængt Trumps benådning.

House Minority Leader Nancy Pelosi (D-Calif.) Sagde, at beslutningen “håner retsstatsprincippet”, mens American Civil Liberties Union (ACLU) sagde, at beslutningen var en “præsidentens godkendelse af racisme.”

Arpaio, der er den tidligere sheriff i Maricopa County, Ariz., Blev fundet skyldig i en undersøgelse af justitsministeriet om racistisk profilering af latinoer. Han blev dømt i sidste måned for kriminel foragt for ikke at adlyde en føderal dommers ordre om at fortsætte denne praksis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *