Anklagere modsætter sig Menendez bestræbelser på at ændre en prøveplan for senatets stemmer

Anklagere modsætter sig Menendez bestræbelser på at ændre en prøveplan for senatets stemmer

Robert (Bob) Menendez Memo: Biden satser stort på indvandring Biden skubber udvidede veje til statsborgerskab, da indvandringsregningen lander i Kongressen. Det er tid til Bidens Cuba MERE (DN.J.) for at tillade periodiske forsinkelser for hans retssag for at afgive stemmer i Senatet.

”Ingen tiltalte bør modtage særlig behandling baseret på magt eller privilegium,” sagde anklagere ifølge Reuters. “Denne domstol bør afvise tiltalte Menendez ‘forsøg på at lade politik i Washington diktere procesplanen i Newark.”

Menendez hævdede, at en bolig var berettiget af “sund fornuft” og amerikanske højesterets præcedenser, men Reuters rapporterede, at det er uklart, hvornår dommeren i sagen ville træffe afgørelse om den demokratiske senators anmodning.

Den amerikanske distriktsdommer William Walls afviste tirsdag Menendezs anmodning til retten om at udsætte retssagen, der var planlagt til 6. september i Newark. Menendez hævdede i en arkivering torsdag, at hans “forfatningsmæssige forpligtelser” over for hans New Jersey-vælgere var berettiget til at ændre prøveplanen.

Anklagere beskyldte Menendez i hans føderale korruptionssag for at forsøge “at skjule sig bag det kontor, han korrupterede”, ved sin anmodning om at udsætte sagen for at deltage i senatets stemmer.

”Mange tiltalte forsøger at unddrage sig deres strafferetlige rettergang – men kun en amerikansk senator kan forsøge at skjule sig bag selve det kontor, han ødelagde for at undgå ansvarlighed over for offentligheden for hans handlinger,” anklagere sagde i en udmelding.

Menendez har signaleret et ønske om at stemme om at hæve gældsloftet for at undgå en nedlukning fra regeringen såvel som at stemme om omskrivning af skattekoden og gennemgå et oversvømmelsesforsikringsprogram.

Dommeren sagde i denne uge, at Menendez frit kunne “fraværende sig selv” fra vidnesbyrd, men sagde at han ville blive behandlet “ikke værre og ikke bedre end nogen anden tiltalte.”

Menendez er tiltalt for bedrageri og bestikkelse for at have taget gaver og kampagnedonationer fra medtiltalte og mangeårig ven Salomon Melgen, en øjenlæge i Florida, i bytte for senatorens lobbyindsats for ham. Melgen er også blevet beskyldt for at tjene på en storstilet Medicare-ordning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *