Det Hvide Hus er som et ‘udøvende tilbagetog for Goldman Sachs’

Det Hvide Hus er som et ‘udøvende tilbagetog for Goldman Sachs’

Sen. Sherrod BrownSherrod Campbell Brown Tidligere GOP-formand, Jane Timken, lancerer senatet med at byde Brown på ‘spineless’ GOP-kolleger under retssagen. Den progressive måde at nedskære børnefattigdom MERE (D-Ohio) søndag smækkede Trumps hvide hus og sagde, at det ikke gør nok for at hjælpe amerikanske arbejdere.

“Det Hvide Hus ligner et udøvende tilbagetog for Goldman Sachs nu,” fortalte Brown NBC’s “Meet the Press.”

REKLAME

Brown sagde, at præsident Trump og hans administration ikke har truffet foranstaltninger for at hjælpe arbejdere.

”Jeg forstår, hvad vi skal gøre for en anden handelspolitik, for at hæve lønningerne, for at hjælpe disse arbejdere,” sagde Brown.

Brown, der blev rygtet som et muligt vicepræsidentvalg for Hillary ClintonHillary Diane Rodham Clinton Tandens vej til bekræftelse ser mere og mere uholdbar ud Demokrater forsøgte at anklage konservativ populisme i stedet for Trump Texas Demokrater bebrejder pandemien for 2020-valgskuffelse MERE, søger genvalg i en stat, Trump vandt med en overvældende margen.

Han har understreget sine populistiske holdninger til handel og sagde søndag, at han ofte taler med den amerikanske handelsrepræsentant Robert LighthizerBob LighthizerWhisky, arbejdere og venner fanget i handelstvist krydsfire GOP senator advarer hurtig afstemning om ny NAFTA ville være ‘kæmpe fejl’ Pelosi tvivler på USMCA-aftalen i 2019 MERE om genforhandling af Nordamerikansk frihandelsaftale (NAFTA).

”Jeg arbejder sammen med denne præsident, når han har ret til handel,” tilføjede han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *