Regeringen har ‘ingen forretning’, der deporterer indvandrere, der har været i USA i årevis

Regeringen har ‘ingen forretning’, der deporterer indvandrere, der har været i USA i årevis

Sherrod Campbell Brown Tidligere GOP-formand, Jane Timken, lancerer senatet med at byde Brown på ‘spineless’ GOP-kolleger under retssagen. Den progressive måde at nedskære børnefattigdom MERE (D-Ohio) kritiserede søndag Trump-administrationens immigrationspolitik og argumenterede for, at regeringen “ikke har nogen forretning”, der deporterer indvandrere, der har været i USA i årevis.

”Det er forfærdeligt, når vi tager indvandrere, der har været her 10 eller 15 år og arbejdet hårdt, betalt deres skat, aktive i deres kirke, aktive i samfund, forældre, og vi kaster dem ud af dette land,” sagde Brown til NBC’s “Meet pressen.”

”Det har vi ingen forretning med. Den umenneskelige politik, der kommer fra administrationen, er kun en del af, hvad han har været de sidste syv måneder, ”tilføjede han.

Marco Antonio RubioDeSantis besejrer let Rubio, Scott i hypotetisk præsidentvalg: meningsmåling Journalistik er blevet ‘Jerry Springerized’ The Hill’s Morning Report – Katastrofepolitik humpe Cruz, Cuomo MERE (R-Fla.) For at udvikle immigrationspolitik, men han fastholdt sin holdning om, at præsident Trumps foreslåede grænsevæg “er latterlig.”

”Jeg står for en stærk indvandringspolitik, fordi jeg vil se os begge dele gøre, hvad vi forsøgte at gøre for et par år siden,” sagde han.

Brown er op til genvalg i 2018 i en tilstand, Trump vandt med en overvældende margen under præsidentløbet i 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *