Chris Murphy sprænger Trump for at ‘angribe demokrater’, mens orkanen hærger Texas

Chris Murphy sprænger Trump for at ‘angribe demokrater’, mens orkanen hærger Texas

Christopher (Chris) Scott Murphy Ny regel ryster op underudvalg for senatets væbnede tjenester Biden løfter handling på våben midt i modstand søndag viser – Trump frikendelse i anden retssag efterklages MERE (D-Conn.) Søndag revet præsident Trumps tweet om et planlagt besøg i Missouri, mens den tropiske storm Harvey fortsatte med at efterlade ødelæggelse i kølvandet i dele af Texas.

“Min gud. I dette nøjagtige øjeblik dør folk i den værste naturkatastrofe under hans formandskab og i stedet for at lede angriber han demokrater,” twitterede Murphy.

Murphys kommentar kommer efter et tweet fra præsidenten, der indeholder det, der ser ud til at være en jab ved den demokratiske senator Claire McCaskillClaire Conner McCaskill Memo: Straffe Trump eller risikere en gentagelse, advarer demokraterne GOP-senatorer kritiseret for at synes at være halvhjertet opmærksomme på retssagen Hawley ser retssag fra besøgende galleri MERE af Missouri, der er klar til en tredje senatsperiode i 2018.

Mens præsidenten har udsendt flere tweets, der leverer opdateringer om Harvey, tog han søndag varme til en række ikke-relaterede tweets om NAFTA-forhandlinger, hans foreslåede grænsevæg med Mexico og et stik til Milwaukee County Sheriff David Clarkes bog.

Præsidentens tweets kommer, da Texas kæmper med alvorlig oversvømmelse fra Harvey, der landede i staten sidste fredag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *