NY vil ikke ‘opgive’ Texas på trods af ‘hykler’ Ted Cruz

NY vil ikke ‘opgive’ Texas på trods af ‘hykler’ Ted Cruz

Rep. Pete King (RN.Y.) sagde lørdag, at han vil støtte økonomisk lettelse for Texas i kølvandet på orkanen Harvey, der kontrasterer hans støtte til nødhjælp med Texas lovgivernes modstand mod en hjælpepakke til New York og New Jersey efter 2012’s Superstorm Sandy.

Rafael (Ted) Edward CruzTexas justitsadvokat og kone rejste til Utah midt i vinterstormkrisen Overnight Health Care: USA overgår en halv million COVID-dødsfald | Huspanel fremskynder Bidens .9T COVID-19-støtteregning | Johnson & Johnson klar til at give doser til 20 millioner amerikanere inden udgangen af ​​marts. Tandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud (R-Texas), der stemte imod Superstorm Sandy-hjælp. Både Cruz og Sen. John CornynJohn CornynGarland søger at tegne skarp kontrast med Trump-æraens DOJ Texas-demokrater bebrejder pandemien for 2020-skuffelse over liv LIVE DÆKNING: Senatet er klar til at overveje Garland for AG MERE (R-Texas) stemte imod Sandy-katastrofehjælpen og sagde, at den inkluderede spildende udgifter, der ikke var relateret til stormgenopretningen.

“Ted Cruz var en af ​​lederne for at forsøge at forhindre New York og Long Island og New Jersey i at få den finansiering, vi havde brug for, og nu er han den første til at bede om hjælp til Texas,” sagde King ifølge en lokal New York. nyhedsudløb.

“Men lige så dårligt som jeg føler mig overfor Ted Cruz, og hvilken hykler han er, vil jeg ikke tage det ud over folket i Texas.”

King tog også til Twitter for at smække Cruz for at være imod Sandy-hjælpepakken.

Cruz og Cornyn pressede Trump-administrationen i et brev fredag ​​for at foretage en større katastrofebestilling og give “alle beskyttelsesforanstaltninger” til Texas.

Cruz sagde søndag, at der forventes yderligere ødelæggelser fra oversvømmelser, da regn fortsætter med at falde.

”Dette er en 500-årig oversvømmelse, og Harvey forventes at blive her og fortsætte med at dumpe en betydelig mængde vand i regionen, der vil lægge endnu større pres [on the state]”, Fortalte Cruz Fox News Eric Shawn.

Andre lovgivere i New York har også sagt, at de vil støtte Harvey-finansieringen på trods af de texanske lovgivere tidligere modstand mod Sandy-lovgivningen.

Harvey, nu en tropisk storm, landede først fredag ​​som en kategori 4 orkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *