GOP risikerer at bruge konfrontation med Trump

GOP risikerer at bruge konfrontation med Trump

GOP-ledere, der søger en vej ud af deres september-logjam, taler om at binde en regning om katastrofehjælp til orkanen Harvey til en større foranstaltning, der finansierer regeringen og hæver nationens lånegrænse.

Inkludering af katastrofehjælp ville næsten helt sikkert vinde nogle republikanske stemmer til pakken, som ellers vil være upopulær blandt GOP-lovgivere, der er imod en “ren” stigning i gældsloftet og gerne vil indføre begrænsninger på statens udgifter.

Men bevægelsen risikerer en konfrontation med præsident Trump, som kræver, at udgangen af ​​månedens regning inkluderer 1,6 mia. $ I finansiering til hans sydlige grænsemur.

Trump har gentagne gange foreslået, at han er villig til at lukke regeringen for at vinde finansiering til sin mur, et resultat GOP-ledere ønsker at undgå mere end et år forud for midtvejsvalget, hvor de vil forsvare flertal i huset og senatet.

Trump lovede mandag at vinde hurtig katastrofehjælpsfinansiering for Harveys ofre, men han foreslog, at han så hjælpepakken og muren som separate problemer.

Præsidenten afviste forslag om, at levering af nødfinansiering til Texas ville blive såret af hans trusler om at lukke regeringen, hvis en udgiftspakke ikke indeholder finansiering til hans grænsevæg.

”Det har virkelig ikke noget at gøre med det. Jeg tror, ​​det er adskilt, ”sagde Trump. ”Dette vil gå meget, meget hurtigt. Alle har det på samme måde som jeg gør. ”

GOP-ledere i huset og senatet sagde mandag ikke offentligt noget om deres planer for en pakke, der knyttede Harvey-bistanden til regeringsfinansieringspakken.

Paul Davis RyanEx-Trump stabschef Priebus mullerer Wisconsin guvernør bud I Marjorie Taylor Greene, et glimt af den fremtidige lobbyverden MERE (R-Wis.) Sagde, at Parlamentet er parat til at yde nødfinansiering til Texas, men først skal modtage vejledning fra administrationen om, hvad der er nødvendigt.

”Vi vil hjælpe dem, der er ramt af denne forfærdelige katastrofe. Det første trin i denne proces er en formel anmodning om ressourcer fra administrationen, ”sagde hun.

Republikanske assistenter sagde, at argumentet, som GOP-ledere sandsynligvis vil fremføre over for Trump i de kommende uger, er at tilføjelse af nødfinansiering til pakken vil øge presset på medlemmerne af begge parter til at stemme på det.

Passage ville sikre en vigtig lovgivningsmæssig sejr for Trump, selvom den ikke inkluderer vægfinansiering – hvilket kan være genstand for en ny kamp senere på året, sagde en administrationskilde.

Salgsjobbet ville komme på et andet lavt punkt i forholdet mellem Trump og hans Capitol Hill allierede. Præsidenten er revet ind i senatets majoritetsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnellGraham, Trump kaster sig sammen for at tale GOP’s 2022-strategi Officerer er klar til at grille over pøbelangreb Tidligere RNC-stol til republikanere på udkig efter nyt Trump-parti: ‘Der er døren’ MERE (R-Ky.) Gentagne gange siden senatets undladelse af at ophæve ObamaCare, og i sidste uge beskyldte Trump McConnell og Ryan for gældsloftforhandlingerne.

Republikanske ledere har skubbet tilbage mod Det Hvide Hus krav om vægfinansiering, idet de vidste, at senatdemokraterne vil filibustere enhver udgiftsregning, der inkluderer penge til muren.

Senatrepublikanere strækker sig allerede ud til demokrater for at sikre sig nok stemmer til at gennemføre foranstaltningen, vel vidende at de vil lide afskedigelser blandt konservative, der ønsker nedskæringer i udgifter inkluderet i pakken.

En administrationskilde sagde, at den indledende samtale er, at McConnell og senatet skal gå foran med regeringsfinansierings- og gældsgrænsepakken, da der er stærk modstand i Parlamentet mod at flytte en ren gældsgrænse.

McConnells kontor nægtede at kommentere andet end at pege på tidligere udsagn, herunder hans erklæring i sidste uge ved en begivenhed i Louisville om, at der er “nul chance” Kongressen undlader at hæve gældsgrænsen næste måned, en fiasko, der ville hæve spøgelsen om en Standard.

Spurgt om gældsgrænsen sagde Ryan’s kontor, at “House Republicans diskuterer med senatet og administrationen, og vi vil handle inden deadline.”

Republikanske ledere håber, at der vil være nok politisk momentum til at betale for katastrofehjælp i Texas og holde regeringen finansieret for at undgå en stor kamp med de konservative om gældsgrænsen, som vil være knyttet til udgiftspakken.

Medlemmer af det konservative House Freedom Caucus har allerede protesteret mod at samle stop-gap-udgiftsforanstaltningen og gældsgrænsen i en regning.

”Jeg er overrasket over, hvor fast House Freedom Caucus har sagt, at det ikke sker,” sagde en republikansk kilde, der var involveret i samtalerne og henviste til parring af den fortsatte opløsning og gældsgrænsen.

Konservative lovgivere ønsker at adskille de to prioriteter, så de kan få større opmærksomhed for deres krav om, at gældsgrænsen skal knyttes til udgiftsreformer.

Rep. Mark Meadows (RN.C.), formanden for Freedom Caucus, gentog i et nyligt interview med Hill, at en ren gældsgrænseforanstaltning uden udgiftsreformer ikke er acceptabel.

”Det virkelige spørgsmål bliver, når vi havde præsident Obama i Det Hvide Hus, gjorde vi aldrig et rent gældsloft. Hvorfor laver vi et rent gældsloft nu, hvor vi har en republikaner i Det Hvide Hus? De fleste af mine vælgere forstår ikke, hvorfor vi gjorde det, ”sagde han til The Hill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *