Linje mellem politi, militær sløret

Linje mellem politi, militær sløret

Randal (Rand) Howard PaulHillicon Valley: Biden tager ‘udøvende handling’ for at tackle brud på SolarWinds | Facebook og Google svarer på australsk lovforslag DOJ anklager nordkoreanske hackere for at stjæle .3 milliarder i kryptokurrency Hassan som formand for Senatets nye trusler underudvalg GOP-lovgivere sørger over Rush Limbaughs død MERE (R-Ky.) Opfordrer præsident Trump til at genoverveje sin beslutning om at ophæve Obama-æraens grænser for overførsel af overskydende militært udstyr til lokale politistyrker.

I en op-offentliggjort mandag i The New York Post kaldte Paul præsidentens beslutning for “en fejltagelse” og argumenterede for, at grænsen mellem lokale politimyndigheder og soldater “eroderer”.

“For at støtte vores lokale politi skal vi først indse, at de ikke er soldater. Men i dag er grænsen mellem de to ved at blive udhulet,” skrev han.

“I betragtning af denne udvikling er det naturligt for mange amerikanere – især mindretal i betragtning af racemæssige forskelle i politiet – at føle, at deres regering er målrettet mod dem. Enhver, der mener, at race ikke stadig, selv om det utilsigtet, skæver anvendelsen af ​​strafferet er ikke ”Vær ikke opmærksom nok,” tilføjede Paul.

Han annoncerede også planer om at indføre en foranstaltning, når kongressen vender tilbage fra sin fordybning, der vil forhindre overførsel af militært udstyr fra den føderale regering til statslige og lokale retshåndhævende myndigheder.

Dette forbud, skriver han, ville kun gælde for stødende udstyr og ville give den føderale regering mulighed for at give defensivt udstyr, som kropsrustning, til lokale og statslige retshåndhævende myndigheder.

At den føderale regering er villig til og i stand til at give sådant overskud af militært udstyr til lokale politiafdelinger, signalerer en massiv overstrømning af magten og udhuler tilliden mellem retshåndhævelsesofficerer og de samfund, de er anklaget for politiarbejde, skriver Paul.

Trump underskrev mandag en bekendtgørelse om løft af grænser, der blev indført af den tidligere præsident Barack ObamaBarack Hussein Obama Tandens vej til bekræftelse ser stadig mere uholdbar ud Tidligere RNC-formand for republikanere på udkig efter nyt Trump-parti: ‘Der er døren’ Obama, Springsteen lancerer otte-episod podcast MERE efter politiet i Ferguson, Mo., brugte udstyr i militær stil til at konfrontere demonstranter i 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *