Racisme forhindrer økonomisk retfærdighed for alle amerikanere

Racisme forhindrer økonomisk retfærdighed for alle amerikanere

Elizabeth WarrenHillicon Valley: Google ophæver forbud mod politiske annoncer DHS tager skridt til cybersikkerhed | Kontrovers over tv ‘misinformation rygterier’ Watchdog sætter spørgsmålstegn ved lovligheden af ​​at bruge mobiltelefondata uden warrants. Den progressive måde at lette gældsbyrden på studerende MERE (D-Mass.) Mandag advarede om, at racisme forhindrer økonomiske fremskridt ved at blokere for et mere retfærdigt system, der kommer alle arbejdere til gode, rapporterede Associated Press.

”Så længe vi forbliver splittede, vil denne økonomi fortsætte med at arbejde for den tynde skive øverst,” sagde Warren i Martin Luther King Jr.s kirke på 54-året for hans berømte “Jeg har en drøm” -tale.

Under en Q & A-session med den dræbte borgerrettighedsleders yngste barn, Bernice King, i Ebenezer Baptist Church, afviste Warren de voksende indkomsthuller, der stort set påvirker ikke-hvide arbejdere.

Den demokratiske senator, der ryktes at være en mulig præsidentkandidat i 2020, sagde, at had kan konfronteres ved at se “noget helligt i hver enkelt person.”

Da King opførte kommandoer fra Jesus, der siger, at man skal “gøre godt for dem, der hader dig,” siger Warren, at det ikke betyder, at du tillader andre at spytte had uden at tage stilling.

”Det er ikke et skrift, der siger bare læg dig tilbage og lad had rulle igennem,” sagde hun angiveligt. “Det er et skrift, der siger handling … Hæv din stemme ikke i vrede, men lad din stemme høres for hvad der er rigtigt og hvad der er helligt.”

Warren sagde, at demokraterne var i stand til at høre deres stemmer, da de kæmpede mod Trump-administrationen og mange republikanske lovgivere, da de søgte at ophæve og erstatte ObamaCare.

Hendes udseende kommer efter demonstrationer i Charlottesville, Va., Tog en voldelig og dødbringende drejning tidligere på måneden, da hvide nationalistiske grupper og modprotestere kolliderede på gaderne i universitetsbyen under et hvidt supremacistmøde for at protestere mod fjernelsen af ​​en konfødereret statue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *